O nas

Sushi to nie tylko jedzenie – to sztuka – a w rękach kucharzy restauracji Sushi KO potrawy stają się fuzją wyśmienitego smaku i doskonałej kompozycji.

„KO” po japońsku oznacza sztukę – dlatego każde serwowane tutaj danie to małe autorskie dzieło. Podstawą doskonałej kuchni Sushi KO są tylko świeże, najwyższej jakości produkty, sprowadzane od zaufanych, profesjonalnych dostawców.

Młody, ale doświadczony zespół Sushi KO to prawdziwi profesjonaliści. Starają się zaskakiwać klientów oryginalnymi smakami i sprostać ich oczekiwaniom, pracownicy regularnie podnoszą swoje kwalifikacje. Poprzez zgłebianie tajemnic kuchni japońskiej, kucharze tworzą niepowtarzalne i autorskie sushi – futomaki, wykwintne uramaki, czy klasyczne sashimi.

W restauracji Sushi KO można nie tylko poczuć orientalny klimat Japonii, ale także zakosztować tradycyjnej kuchni Wschodu podanej w nowoczesnej oprawie.